Обучаваме с ваучери за заети лица

юни 15 2017

От 15 юни Агенцията по заетостта приема заявление от лица на трудов договор със средно или по-ниско образование за обучение с ваучери. С тях можете да получите обучение по желаната професия и по чужд език или компютър.

Заявленията могат да се подават и дистанционно – по интернет. Всичко, което Ви трябва е имейл и сканирано в pdf-формат копие на диплома за завършено образование и получени свидетелства или удостоверения за квалификация през годините.

Може да разчитате на безплатната помощ на нашите експерти при подготовка на заявленията. Тъй като срокът за прием на заявления обвързан с изчерпването на приема на заявления, времето е ключов фактор. Колкото по-скоро и бързо подадете заявленията си, вероятността да получите ваучер, ако отговаряте на изискванията, е толкова по-голяма.

По всеки въпрос свързан с процедурата получавате безплатна консултация и съдействие на адрес: гр.Дупница, ул. „Хемус“№3, ет.2, кабинет 2.

Центровете за професионално обучение в семейство „ПЛАМ“ предлагат обучение по 59 професии, чужди езици и компютри в бази в над 20 града в страната. За град Дупница и региона обученията се провеждат в 2 бази – на улица „Хемус“ 3 и на ул.“Марков камък“ 1, в 7 модерно оборудвани кабинета и необходимата за съответната професия реална работна среда в базите на бизнес партньорите ни.